Ο Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα μεταφοράς φοιτητών

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση των φοιτητών που διαμένουν στο Μαρούσι, αλλά και στον γειτονικό Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία για πολλοστή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου. Πρόκειται για το πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη στην περιοχή Ζωγράφου για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, το οποίο θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται καθημερινά, εκτός των καθιερωμένων αργιών, με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καταθέτοντας αίτηση στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών Δήμου Αμαρουσίου για την έκδοση της κάρτας επιβίβασης.

Για την έκδοση της κάρτας επιβίβασης θα πρέπει να κατατίθενται με την αίτηση τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1) Για τους φοιτητές που διαμένουν στον Δήμο Αμαρουσίου:

  • Δελτίο της φοιτητικής ταυτότητας.
  • «Artemis Card».

Τα δικαιολογητικά για την απόκτηση της «Artemis Card» είναι τα εξής:

α) Συμπλήρωση αίτησης.

β) Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

γ) Φωτοτυπία ενός λογαριασμού ΔΕΚΟ όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερόμενου και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Αμαρουσίου ή φωτοτυπία εκκαθαριστικού της Εφορίας (των γονέων) ή Ε1.

Η «Artemis Card» εκδίδεται στο δημοτικό κατάστημα Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) κατά τις ώρες από 10:00 έως 15:00.

2) Για τους φοιτητές που διαμένουν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης:

  • Δελτίο φοιτητικής ταυτότητας.
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ που θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας και θα αποδεικνύεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Πεύκης ή Λυκόβρυσης.

Οι κάρτες ανανεώνονται κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος.

Η επιβίβαση των φοιτητών θα γίνεται από τα ακόλουθα σημεία:

  • Τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου στις 7:30 π.μ.
  • Τη Λ. Κηφισίας και Δ. Γούναρη γωνία στις 7:35 π.μ.
  • Τη Λ. Κηφισίας (δαχτυλίδι) στις 7:40 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Δημοτικής Περιουσίας & Προμηθειών, στο Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι, 2ος όροφος, τηλ. 213 2038294, -295, -298) κατά τις εργάσιμες ημέρες και συγκεκριμένα από Δευτέρα έως Παρασκευήμ από τις 9:00 έως τις 15:00.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet