Παραδοσιακό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παραδοσιακό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι

Σαρακοστιανούς μεζέδες, άφθονο κρασί και πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, με λαϊκό και δημοτικό ρεπερτόριο, θα έχει το μεγάλο ανοικτό γλέντι με δωρεάν συμμετοχή για όλους που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι

Το γλέντι ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 11 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 12, σταθμός ΗΣΑΠ) στο Μαρούσι.

Τον μουσικό παλμό και την εορταστική νότα δίνουν με τη φωνή τους η δημοφιλής Λιζέτα Νικολάου μαζί με την Αγαθή και τον Γιώργο Δημητρόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Πάτσιο στο δημοτικό τραγούδι.

Το καλλιτεχνικό σχήμα θα πλαισιώνουν ο Λευτέρης Μπουρμής στο τραγούδι – βιολί, ο Σπύρος Παγιάτης στο πιάνο, ο Δημήτρης Σαββαΐδης στο τραγούδι – μπουζούκι, ο Νίκος Τάγκας στην κιθάρα, ο Θωμάς Δημητρόπουλος στο τουμπερλέκι, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος στα πλήκτρα, ο Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Γιώργος Υδραίος.

Τον χορό θα ανοίξουν με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με δάσκαλο τον Γιώργο Φραγκάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες των επαγγελματιών: Αγροτική Σοδειά, Χαλβαδοποΐα Μαραθώνος, Μ. Καμπαξής, Κ. Σταμέλος «Μέγαρα», Φούρνος Βενέτη, λοιπών προσφορών από παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου, τοπικών και άλλων επιχειρήσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet