Περιφερειάρχης και Αρχιεπίσκοπος εγκαινίασαν το βρεφικό τμήμα του Παιδ. Σταθμού Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Περιφερειάρχης και Αρχιεπίσκοπος εγκαινίασαν το βρεφικό τμήμα του Παιδ. Σταθμού Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου στο Μαρούσι

Το βρεφικό τμήμα του Παιδικού Σταθμού «Άγιος Κήρυκος» του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στο Μαρούσι εγκαινίασαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και ο μακαριώτατος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος. Στα εγκαίνια παρέστησαν η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, ο πρ. υπουργός Νίκος Φίλης, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, και εκπρόσωπος του Δήμου Αμαρουσίου.

Την ακολουθία των εγκαινίων τέλεσε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Θεσπιών και πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, με αφορμή τα εγκαίνια του Σταθμού επισήμανε ότι αισθάνεται υπερήφανος που ως δήμαρχος Αμαρουσίου συνέβαλε στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Συγχαρητήρια στους πατέρες του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και ιδιαίτερα στον πατέρα Λάμπρο Ανδρεαδάκη και σε όλους εκείνους που βοήθησαν στο να γίνει αυτό το έργο πραγματικότητα. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η αγαστή συμπόρευση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία μπορεί να προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους, στηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα είμαστε όμως δίπλα και στους νέους μας, με παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας, προκειμένου να μείνουν στη χώρα μας και να σταματήσει το φαινόμενο της μετανάστευσης. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει τα καλύτερα μυαλά της».

(από αριστερά) Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Δ. Σμυρνής και Π. Κόνιαρης
ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, και η δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet