Πλήθος καταναλωτών στη 15η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Πλήθος καταναλωτών στη 15η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, η 15η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους πολίτες.

Στη 15η επί σειρά δράσεων που έχουν καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 100 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα.

Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη Περιφέρεια της Αττικής όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν προϊόντα της αρεσκείας τους, βρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου ο οποίος συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, δέχθηκε τα συγχαρητήριά τους για την αρτιότητα στη διοργάνωση και την ποιότητα των διαθέσιμων προϊόντων.

Συγκεκριμένα προϊόντα, όπως το λάδι, εξαντλήθηκαν από νωρίς, ενώ την τιμητική τους είχαν τα φρούτα εποχής, το μέλι διαφόρων ειδών αλλά και τα τυροκομικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνέχιση της πραγματοποίησης των δράσεων από τον Δήμο Αμαρουσίου που αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες. Επίσης, ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους.

Ευχαριστίες απηύθυναν, επίσης, στον κ. Π. Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας, όπως και τους παραγωγούς για τις ποσότητες τροφίμων που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωσης της δράσης.

Παρόντες στη δράση ήταν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης και Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νίκος Πέππας και Πέτρος Κόνιαρης.

Για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη προγραμματισμένη 16η Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου θα υλοποιηθεί περί τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet