Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Κλήδονα του Συλλόγου «Η Δωδώνη»
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη γιορτή του Κλήδονα του Συλλόγου «Η Δωδώνη»

Με μοναδική επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε γιορτή στη γειτονιά της Δωδώνης Αμαρουσίου για το έθιμο του Άη Γιάννη του Κλήδονα στις 22 Ιουνίου 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η Δωδώνη» τονίζει ότι η συμμετοχή στη γιορτή ξεπέρασε, για μία ακόμη φορά, κάθε προσδοκία, και ευχαριστεί όλους τους γείτονες και φίλους που συμμετείχαν στη γιορτή ου διοργάνωσε. Ευχαριστεί επίσης για τη στήριξη:

  • τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και τις υπηρεσίες του Δήμου,
  • τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα και τους συνεργάτες του,
  • τους αντιδημάρχους του Δήμου Αμαρουσίου,
  • το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τη χορευτική ομάδα από τα τμήματα παραδοσιακών χορών της ΚΕΔΑ και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Έφη Ρογκάκου, που κάθε χρόνο συμμετέχουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Βλαχοπιώτης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Παναγιώτης Σαγρής, Πέτρος Κούκουζας, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος και Σπύρος Μπόγδανος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Νίκος Καπετανίδης», Δημήτρης Κοσμίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου «Ανάβρυτα», Μίκα Κάββαλου και το μέλος Ματίνα Ρογκάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου «Στούντιο Άλφα» και νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Νίκος Γκιώνης, το μέλος του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζευς», Γιώργος Ξεζωνάκης, η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, Μαργαρίτα Διακάκη-Γεωργοπούλου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Συλλόγου ευχήθηκε επιτυχία στην εκδήλωση.

«Η αποδοχή των συμπολιτών μας και τα θετικά σχόλια που δεχόμαστε, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας» τονίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η Δωδώνη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet