Σε αγιασμούς σχολείων παρεβρέθηκε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε αγιασμούς σχολείων παρεβρέθηκε ο Γ. Πατούλης

Κοντά στους μαθητές στις εναρκτήριες σχολικές εκδηλώσεις σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας μαζί με τις ευχές του για μία καλή και δημιουργική χρονιά, τη σταθερή υποστήριξη της δημοτικής αρχής προς τους διδάσκοντες, τους μαθητές και τους γονείς τους, για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της πόλης και την απρόσκοπτη εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των μαθητών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αναβρύτων όπου την έναρξη της χρονιάς ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 13ου Νηπιαγωγείου στον Άγιο Θωμά, όπως, επίσης, του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου του κέντρου της πόλης όπου μαθητές και διδακτικό προσωπικό δέχθηκαν τις ευλογίες της Εκκλησίας. Ο κ. Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε προς το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές να είναι μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

«Από την πλευρά μας ως Δήμος και φέτος θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να διασφαλίσουμε σε εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές τις καλύτερες συνθήκες για να επιτελέσουν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλίσουμε για τα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης. Να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να μάθουν γράμματα σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία με κατάλληλο εξοπλισμό, σε συνθήκες αντάξιες των προσδοκιών τους. Και με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία και την αξιοπρέπεια με την οποία συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του, σε μία εποχή δύσκολη. Είμαι βέβαιος ότι η καλή μας συνεργασία και τη νέα χρονιά θα συνεχιστεί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, της προόδου της νεολαίας μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που θα κληθούν κι αυτοί να μοιραστούν την προσπάθεια, τις χαρές και τις αγωνίες των παιδιών τους».

Αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και στις προσπάθειες του Δήμου, παρά τη δύσκολη περίοδο, ώστε να ενισχυθούν οι σχολικές υποδομές της πόλης με νέα κτίρια σε γειτονιές όπου υφίσταται κτιριακό πρόβλημα με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης παιδείας στα παιδιά του Αμαρουσίου.

Τις ευχές του δημάρχου για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά μετέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης σε όλους τους μαθητές της πόλης μέσα από την παρουσία και εκπροσώπησή τους στους αγιασμούς που τελέστηκαν στα σχολεία όλων των βαθμίδων του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet