Σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2020-2023
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε δημόσια διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2020-2023

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ανακοινωμένη τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα πραγματοποιηθεί την 4η Φεβρουαρίου 2021 με θέμα ημερήσιας διάταξης την «Παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2020-2023» δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το σχέδιο που θέτουμε σε διαβούλευση παρουσιάζει τους άξονες των πολιτικών μας για τα επόμενα χρόνια και καταγράφει την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου μας. Καλούμε τους Μαρουσιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία και να συμβάλλουν με τις απόψεις τους στη λήψη των αποφάσεων που θα κάνουν το Μαρούσι μία καλύτερη και φιλικότερη πόλη».

Η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα πραγματοποιηθεί για αυτό το θέμα την 4η Φεβρουαρίου 2021, στις 17:00, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τον Στρατηγικό Σχέδιο στον διαδικτυακό σύνδεσμο: https://bit.ly/3qT1NaT και να στέλνουν τις προτάσεις τους στο email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet