Σε κλίμα χαράς η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε κλίμα χαράς η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) στο Μαρούσι πραγματοποίησαν την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στη γεμάτη από γονείς και φίλους αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου.

Τα παιδιά, με θεατρικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων για την εξαιρετική προσπάθεια τους.

«Τα δικά σας παιδιά είναι και δικά μας παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους τα μοιραζόμαστε ως μία μεγάλη οικογένεια που λέγεται Μαρούσι» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του προς τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ).

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του πρότυπου κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία που δίνουν όπως ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά  για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών», καθώς και την πρόεδρο του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου για την υποστήριξη της στο έργο του κέντρου. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Νικόλαος Κάββαλος.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τους γονείς τους διαβεβαίωσε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ότι «θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε από ευρωπαϊκούς πόρους τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου που είναι η λειτουργία “ξενώνων ημιαυτόνομης διαβίωσης”, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να αποδεσμεύονται από την αποκλειστική φροντίδα των παιδιών τους».

Η πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία», όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κ. Πατούλη για «την ευαισθησία του και τη σταθερή βοήθεια και υποστήριξή του προς τις οικογένειες του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet