Στην έναρξη του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην έναρξη του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισκέφτηκε τους χώρους όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp 2022 του Δήμου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκο Πέππα.

Συγκεκριμένα, τον κ. Αμπατζόγλου υποδέχτηκαν πολλές δεκάδες παιδιά στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου λίγο πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους.

Ο δήμαρχος συνομίλησε τόσο με τα Μαρουσιωτάκια όσο και με τους παιδαγωγούς και γυμναστές και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Τζένη Αργυροπούλου για τις συμμετοχές του φετινού camp που έχουν σημειώσει ρεκόρ.

Ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά:

«Πέρσι σε συνθήκες καραντίνας πραγματοποιήσαμε ένα απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα Camp αποδεικνύοντας πως και σε δύσκολες συγκυρίες, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αυτό γιατί οι οικογένειές της πόλης μας καταλαβαίνουν πως δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα Μαρουσιωτάκια, όχι μόνο εδώ αλλά και στους παιδικούς σταθμούς, τις παιδικές χαρές, τα σχολεία και τους αθλητικούς χώρους. Επιπλέον, αναβαθμισμένες υποδομές όπως αυτές του κολυμβητηρίου βοηθούν το έργο του εξειδικευμένου προσωπικού για την παροχή της μέγιστης δυνατής βιωματικής εμπειρίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet