Στη «Γιορτή Τσικουδιάς 2019» της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Στη «Γιορτή Τσικουδιάς 2019» της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου

Στη «Γιορτή Τσικουδιάς 2019», που διοργάνωσε  η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου μαζί με  εκατοντάδες φίλους της Ένωσης, απολαμβάνοντας ένα μαγευτικό ταξίδι στην κρητική παράδοση υπό τους ήχους της λύρας, του μαντολίνου και του λαγούτου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

Στον χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τον πρόεδρο Κωστή Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, που μέσα από πρωτοβουλίες και  δράσεις κρατούν ζωντανές τις κρητικές παραδόσεις. «Είμαστε κοντά σας και υποστηρίζουμε το έργο σας που διατηρεί και προάγει  τις παραδόσεις, τη λαογραφία, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης. Μέσω της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας, κοινός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να  μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές τον πολιτισμό μας και την ιστορία μας» υπογράμμισε ο κ. Αμπατζόγλου, ευχόμενος σε όλους να περάσουν μία όμορφη κρητική βραδιά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωστής Σηφάκης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την υποστήριξή του στις πολιτιστικές δράσεις της Ένωσης.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Παραβρέθηκαν επίσης: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νικολαράκος, Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Φανή Λέκκα, Αικατερίνη Βουρλάκη, Μαρία Ρώτα, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet