Στη λιτάνευση της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής
Κοινωνία

Στη λιτάνευση της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής

Στη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου στον ομώνυμο ιερό ναό στο Ψαλίδι συμμετείχε ανήμερα της εορτής ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε πλήθος πιστών. Ο εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του ιεροκήρυκα αρχιμ. Νικάνωρος Καραγιάννη και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Μετά την περιφορά της εικόνας ο δήμαρχος παραβρέθηκε στην καθιερωμένη γιορτή που διοργάνωσαν από κοινού ο Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψαλιδίου, στα γραφεία του δεύτερου, με την υποστήριξη του Δήμου.

Στον χαιρετισμό του προς τα μέλη του Συλλόγου και τους λοιπούς παριστάμενους, ο κ. Γ. Πατούλης, αναφέρθηκε στα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί στη γειτονιά του Ψαλιδίου που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Συνεχάρη τους δύο συλλόγους για την κοινή διοργάνωση της γιορτής σε αυτόν τον φιλόξενο χώρο συγκέντρωσης των κατοίκων της γειτονιάς, όπου έχει συμβάλει και ο Δήμος για τον ευπρεπισμό του, όπως, επίσης, και που συνεργάζονται παράγοντας έργο προς όφελος της περιοχής τους.

Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Μιχάλης Αγγέλου, Λευτέρης Μαγιάκης, Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, μέλη και φίλοι των δύο συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet