Στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος

Στον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος. «Εκεί, γονείς, δάσκαλοι και μαθητές, άκουσαν το πρώτο κουδούνι που σήμανε την αφετηρία μιας ακόμη χρονιάς προσπαθειών, γνώσεων και εμπειριών για τους μαθητές, ευθύνης, ελπίδας και αγωνίας για τους δασκάλους και τους γονείς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη, όπου επίσης προστίθεται το εξής: «Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν, από τον διευθυντή του σχολείου, Ανδρέα Σταμούλη, για την τήρηση της δέσμευσης του αντιπεριφερειάρχη ως προς την ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου του σχολείου, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη».

Ο κ. Γ. Καραμέρος, αφού ευχήθηκε στους μαθητές «μια δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά και σε γονείς και δασκάλους, υγεία και δύναμη στην αποστολή τους», επεσήμανε ότι «ο σημαντικός πολιτιστικός πλούτος του σχολείου, που αποτυπώνεται σε χειρόγραφα και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πρέπει ν’ αναδειχθεί και να μετατραπεί σε προσπελάσιμη και ανθεκτική κληρονομιά για το Μαρούσι».

Επιπλέον, ανακοίνωσε την αύξηση του αριθμού των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών σε σχολεία της Βόρειας Αθήνας. Όπως τόνισε, φέτος εξασφαλίστηκαν, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, 15 νέα δρομολόγια, ανεβάζοντας σε 103 τον συνολικό αριθμό. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι έχουν εξασφαλιστεί και 50 δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών στα κολυμβητήρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet