Στους δρόμους επτά ημέρες την εβδομάδα τα συνεργεία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στους δρόμους επτά ημέρες την εβδομάδα τα συνεργεία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου

Οι διευθύνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση της υγειονομικής κρίσης που απαιτεί την επικέντρωση των προσπαθειών σε συνεχείς καθαρισμούς και απολυμάνσεις, αλλά ταυτόχρονα και στη διατήρηση/αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης στην πόλη, εργάζονται επιπλέον και τα Σαββατοκύριακα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ως παράδειγμα αναφέρει τα κλαδέματα και τη συντήρηση πρασίνου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23/11 στην οδό Χατζηαντωνίου ή τον καθαρισμό κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Κηφισίας & Καποδιστρίου το  Σάββατο 22/11.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε καθημερινή βάση, δίνει οδηγίες και ενημερώνεται από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, Πρασίνου Στέφανο Τσιπουράκη και Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, για τις απαραίτητες εργασίες, έτσι ώστε αφ’ ενός το τεχνικό πρόγραμμα των νέων φυτεύσεων και αναπλάσεων δημοτικών χώρων να εκτελείται κανονικά και αφ’ ετέρου η καθαριότητα στην πόλη να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα.

«Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μία καθαρή, ευπρεπή και υγιεινή πόλη. Ευχαριστώ τους εργαζομένους μας για την ευσυνειδησία και την αποτελεσματικότητά τους, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Όμως, σε αυτό τον αγώνα δεν θα είναι ποτέ αρκετή η δική μας εργασία, αν δεν συμμετέχουν και οι συμπολίτες μας, σεβόμενοι το περιβάλλον και τους κοινόχρηστους χώρους, τους οποίους μοιραζόμαστε όλοι», δηλώνει σχετικά ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet