Αιφνιδιαστικά στο αμαξοστάσιο Αμαρουσίου ο δήμαρχος
Κοινωνία

Αιφνιδιαστικά στο αμαξοστάσιο Αμαρουσίου ο δήμαρχος

Παρά την πρόσκληση που είχε αποστείλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη να επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου προκειμένου να διαπιστώσει μόνος του τα προβλήματα των εργαζομένων (βλέπε δημοσίευμα Στο αμαξοστάσιο προσκαλεί το Σωματείο Εργαζομένων τον Γ. Πατούλη), εκείνος επέλεξε να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Κατά την επίσκεψη του ο δήμαρχος εξέφρασε «την ικανοποίησή του για την κατάσταση των περισσοτέρων από τους χώρους» και έκρινε επιβεβλημένο να προχωρήσει μία σειρά βελτιωτικών εργασιών «που είχαν ήδη προγραμματιστεί», όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη δήλωση.

Τον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Αμαρουσίου, όπου φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις των εξωτερικών συνεργείων, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, Σκοπός της επίσκεψης ήταν καταρχήν να ενημερωθεί απευθείας από τους εργαζόμενους στον χώρο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται, καθώς και για τις εργασίες αναβάθμισης του χώρου που πρόκειται άμεσα να εκτελεστούν, προκειμένου να βελτιωθούν περαιτέρω οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους εργασίας και να εκφράσει την ικανοποίησή του για την κατάσταση των περισσοτέρων από αυτούς. Σε κάθε όμως περίπτωση κρίθηκε επιβεβλημένο να προχωρήσουν άμεσα μία σειρά από εργασίες που είχαν ήδη προγραμματιστεί, γιατί υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης.

Στην επίσκεψή του στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου τον δήμαρχο συνόδεψαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Δημήτρης Καρλαύτης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Μιλώντας με τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στον χώρο, ο δήμαρχος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η διοίκηση δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμους σύμμαχους της στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Γι΄ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε να εργάζονται σε χώρους ασφαλείς, λειτουργικούς και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής. Η σημερινή κατάσταση όσον αφορά στην υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων είναι μεν ικανοποιητική, υπό τη μέριμνα του τεχνικού ασφαλείας και του ιατρού εργασίας που στελεχώνουν τον Δήμο μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αρκετό. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιώνουμε ακόμη περαιτέρω τους χώρους εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αποδίδουν το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet