Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για τον θάνατο του Π. Τριβέλλα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Γ. Πατούλη για τον θάνατο του Π. Τριβέλλα

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, για την απώλεια του Παναγιώτη Τριβέλλα, διευθυντή της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία κι αναφέρει τα εξής:

Αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη ένα εξαιρετικό επιστήμονα, σοβαρό υπηρεσιακό παράγοντα, μα πάνω απ’ όλα έναν καλό φίλο, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα 13 χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Παναγιώτης Τριβέλλας, ένας γηγενής Μαρουσιώτης, τίμησε τον χώρο της Αυτοδιοίκησης με το έργο και την προσφορά του. Όντας ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, συνέβαλε καθοριστικά και ενίσχυσε την προσπάθεια που καταβάλλαμε προκειμένου να γίνει το Μαρούσι μία πραγματικά ανθρώπινη πόλη.

Αν και έδωσε σκληρή μάχη με την Covid, δεν κατάφερε να βγει νικητής, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποι μας, καθημερινά. Σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή που διένυσε το τελευταίο διάστημα, αυτονόητα προσφέραμε τη δική μας συμπαράσταση και στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να διευκολύνουμε τον αγώνα του, ωστόσο η μάχη που έδωσε ήταν άνιση.

Έφυγε από κοντά μας πολύ πρόωρα, αφήνοντας πίσω του ένα γιο ο οποίος, είμαι βέβαιος, ότι θα πορευθεί στη ζωή του με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες του πατέρα του.

Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα.

Στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέρφους του στον Δήμο Αμαρουσίου, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet