Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Στούντιο Α
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο Στούντιο Α

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και το μέλος Γεώργιο Κάτσικα, παρουσία του αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ρώτα και του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Ιωαννίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της περιοχής όπως διανοίξεις οδών, επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης, διαμόρφωση – ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, αναβάθμιση δημοτικής συγκοινωνίας, επανεξέταση χρήσης δημοτικών κτηρίων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η περιοχή Στούνιο Α’ παρουσιάζει μία σοβαρή καθυστέρηση στην εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης. Υπάρχει ανάγκη για δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλοπαιδιών και πλατειών όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να ζουν κάνοντας χρήση σύγχρονων υποδομών και με ασφάλεια. Έργα για αυτές τις ανάγκες έχουν καταχωρηθεί στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα και σύντομα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται και συγκεκριμένα για τις πλατείες Αγ. Ειρήνης και Στουντίου. Παράλληλα θα προγραμματίσουμε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που θα κάνουν την περιοχή Στούντιο Α’ περισσότερο ευχάριστη για τη διαβίωση των συμπολιτών μας. Επισημαίνω για μία ακόμη φορά την ανάγκη για τη συμβολή όλων στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων καθώς τα φαινόμενα ρύπανσης είναι και σε αυτή την περιοχή πολύ έντονα. Η ανοχή μας στους παραβάτες θα είναι μηδενική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet