Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων είχε η Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι
Κοινωνία

Συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων είχε η Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι

Την 1η Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξης Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι,  αποτελούμενη από τη δημοτική σύμβουλο και επικεφαλής Αικ. Ψάλτη και το μέλος του συντονιστικού Ν. Καρούσο, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκαν να είναι η θητεία του εποικοδομητική, συζήτησαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου, των σχέσεων εργαζομένων και της δημοτικής αρχής και της στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως τόνισε η Αικ. Ψάλτη, «ο Δήμος οφείλει να λαμβάνει κάθε μέτρο και μέριμνα, ώστε να πραγματοποιεί το έργο του μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης με γνώμονα αποκλειστικά το όφελος των δημοτών, που πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του Δήμου». Επισήμανε, δε, ότι «για την εκπόνηση του προγράμματός του ο Δήμος οφείλει να αξιοποιεί τη γνώση των υπηρεσιών του για κάθε επιμέρους ζήτημα και την εμπειρία τους στην επίλυση των προβλημάτων αυτών».

Από τα παριστάμενα μέλη της παράταξης τονίσθηκε, ότι «ιδιαίτερα στις δύσκολες περιστάσεις που διάγει η χώρα, αλλά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, λόγω της έλλειψης ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, και δεδομένου του ότι ο Δήμος είναι ο πρώτος φορέας που ο πολίτης προστρέχει για την επίλυση των προβλημάτων του, ο ρόλος του Δήμου είναι πρωταρχικός για την υλοποίηση των αρχών του κοινωνικού κράτους. Προς τούτο είναι ανάγκη η δημοτική αρχή να δομήσει ένα κλίμα μεταξύ αυτής και των εργαζομένων, όπου θα προέχει η αξιοκρατία, ο σεβασμός και η σύμπνοια προς όφελος τόσο του Δήμου, όσο και των δημοτών, ώστε ο μέσος δημότης να απολαμβάνει των αποτελεσμάτων αυτών των αρχών στην καθημερινή του επαφή με τις υπηρεσίες του Δήμου».

Τέλος, αφού η αντιπροσωπεία της παράταξης ευχαρίστησε για την πρόσκληση τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων και την ενδελεχή ενημέρωση που της παρείχε σε καίρια ζητήματα λειτουργίας του Δήμου, δήλωσε τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Δήμου και διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων «ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να επιλυθούν τα τρέχοντα, αλλά και χρόνια προβλήματα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων», ευχήθηκε, δε, «η αγαστή συνεργασία των σχέσεων των εργαζομένων και της παράταξης που υπήρξε όλα τα προηγούμενα χρόνια, να συνεχισθεί και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet