Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Δεν επιτρέπουμε καμία ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Δεν επιτρέπουμε καμία ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών

Παρέμβαση στη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η μη εφαρμογή της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής να προχωρήσει στην ενοικίαση εργαζομένων προκειμένου να στελεχώσει με οδηγούς τη Δημοτική Συγκοινωνία.

«Κατά τη συζήτηση με τον δήμαρχο, αποδείξαμε ότι οδηγοί που υπάρχουν μπορούν να καλύψουν τις βάρδιες της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Επίσης του επισημάναμε ότι άμεσα θα πρέπει να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα», σημειώνει ο πρόεδρος του Σωματείου, Νίκος Καλλιμάνης, προσθέτοντας ότι «από την πλευρά του ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να καλύψει με το υπάρχον προσωπικό τις ανάγκες τις υπηρεσίας, έως ότου να έρθει το απαιτούμενο προσωπικό. Στην ανταπάντησή μας ξεκαθαρίσαμε ότι δε θα δεχθούμε ενοικιαζόμενους εργαζόμενους».

Το Σωματείο υπενθυμίζει ότι ο Δήμος τελευταία φορά που προχώρησε σε προκήρυξη θέσεων οδηγών ήταν το 2008, υπογραμμίζοντας ότι «εντύπωση προκαλεί η στάση των εκλεγμένων της αντιπολίτευσης που στελεχώνουν την Οικονομική Επιτροπή, οι οποίοι ενώ γνώριζαν το θέμα εδώ και μέρες, δεν ενημέρωσαν κανέναν, σαν να ήθελαν να προχωρήσει ο Δήμος στην ενοικίαση εργαζομένων. Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε καμία ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet