Σωματείο Εργαζομένων: Εκχωρεί την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού ο Δήμος
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων: Εκχωρεί την υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού ο Δήμος

Για εκχώρηση της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Αμαρουσίου κάνει λόγο το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, το οποίο πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση, στις 6:30 το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να αποφασιστεί η αντίδραση των εργαζομένων.

Παράλληλα, η διοίκηση του Σωματείου καλεί εργαζόμενους και δημότες να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Άλλη μία εκχώρηση υπηρεσίας έρχεται να υλοποιήσει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου. Τούτη τη φορά σειρά έχει ο ηλεκτροφωτισμός και μάλιστα για 12 χρόνια. Αυτό θα πει deal. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να προχωρήσει στην εκχώρηση της καθαριότητας και συγκεκριμένα του οδοκαθαρισμού η διοίκηση προσπαθεί να παραχωρήσει τον ηλεκτροφωτισμό.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι η διοίκηση του Δήμου μεθοδευμένα κλιμακώνει την επίθεσή της.  

Άλλη μια απόδειξη για τον ρόλο της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου αποδεικνύεται γνήσιος υπηρέτης του σημερινού σάπιου συστήματος. Με τις πολιτικές αποφάσεις του, δίνει διαπιστευτήρια στα κόμματα που στηρίζουν τη σημερινή πολιτική. Είναι αυτά που μας μιλάνε για την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, είναι αυτά που θεωρούν ότι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί μονόδρομο. Δίνει όμως κατευθύνσεις και στους υπόλοιπους δήμους να προχωρήσουν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Είναι ψέματα ότι η διοίκηση του Δήμου βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των δημοτών. Η διοίκηση του Δήμου είναι αγκαλιά με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Συνάδελφοι/ σσες η απάντησή μας θα πρέπει να είναι δυναμική. Θα πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου δεν πουλιούνται. Οι εργολάβοι και οι μεσάζοντες των επιχειρηματικών ομίλων δεν χωράνε στον Δήμο Αμαρουσίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί τους εργαζόμενους ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τρίτη 8/9/15 το πρωί στις 06:30 στο αμαξοστάσιο του Δήμου (Αμ. Χαλανδρίου 41) προκειμένου να κουβεντιάσουμε και να αποφασίσουμε την αντίδρασή μας.

Καλεί όμως και τους φορείς της πόλης, όλους τους δημότες να πάρουν μέρος στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8-9-2015, στις 18:00, στο δημαρχείο. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet