Σωματείο Εργαζομένων: Μονιμοποίηση εργαζομένων ή κινητοποιήσεις
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων: Μονιμοποίηση εργαζομένων ή κινητοποιήσεις

Να μονιμοποιηθούν άμεσα 20 εργαζόμενοι ΑμεΑ του Δήμου Αμαρουσίου που κινδυνεύουν να απολυθούν, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι που δεν είναι μόνιμοι, ζητεί το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Σε άλλη περίπτωση το Σωματείο απειλεί με κινητοποιήσεις, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πάνω από 20 εργαζόμενοι ΑμεΑ που δουλεύουν για πολλά χρόνια στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου κινδυνεύουν να απολυθούν διότι η αντεργατική διοίκηση του Δήμου μετά τη λήξη του προγράμματος (3+1) αντί να τους περάσει στον Δήμο, ως όφειλε, τους πέταξε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία με σύμβαση έργου.

Όμως ο εμπαιγμός και η κοροϊδία δεν σταματάει εκεί. Στη συνέχεια τους έστειλε στα δικαστήρια με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν επειδή τα ασφαλιστικά βγήκαν αρνητικά όπως τους ενημέρωσε ο δικηγόρος τους το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2015.

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου απέδειξε ότι είναι εχθρός των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Λυσσαλέα πολεμάει το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ με ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ακόμα κι αν αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τι μπορεί να πει κανείς; Μπράβο κύριε Δήμαρχε. Άξιος ο μισθός σας.

Συνάδελφοι/ σσες, η συγκεκριμένη συμπεριφορά της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη, έχουν μέθοδο και στρατηγική. Υλοποιεί μέχρι κεραίας τις πολιτικές κατευθύνσεις των κυβερνήσεων Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Στόχος τους να μειώσουν πλήρως το προσωπικό, να απαξιώσουν πλήρως τις υπηρεσίες με σκοπό να τις χαρίσουν στους εργολάβους. Το είδαμε με την καθαριότητα και τους παιδικούς σταθμούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους αλλά και το σύνολο της κοινωνίας να βγάλουν συμπεράσματα, να τιμωρήσουν στις επικείμενες εκλογές τα κόμματα που στηρίζουν τις συγκεκριμένες επιλογές. Να στείλουν στα τσακίδια όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν νόμους και υπέγραφαν διατάγματα παίζοντας με τις ζωές τις δικές μας αλλά και των παιδιών μας προκειμένου να εξασφαλίσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Απαιτούμε στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, η διοίκηση του Δήμου να πάρει απόφαση και να μονιμοποιήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδίως τα ΑμεΑ ειδεμή το Δ.Σ. του Σωματείου θα προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet