Την πίτα του για τον 2019 έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πίτα του για τον 2019 έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Παρουσία μελών και φίλων του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε εορταστική ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του Συλλόγου για το νέο έτος και αντάλλαξε ευχές με τους παριστάμενους.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο, Βασίλη Δεμερτζίδη και τα μέλη του Συλλόγου, που πέρα από κυνηγετική δράση επιδεικνύουν έντονη δραστηριοποίηση και σε περιβαλλοντικά ζητήματα, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια με τον Δήμο Αμαρουσίου.

«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου και των υπόλοιπων κυνηγετικών φορέων, ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Στέφανος Τσιπουράκης, Κων/νος Ρώτας, Γεώργιος Ιατρίδης και ο δασάρχης Πεντέλης, κ. Ρέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet