Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης παρευρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος και έκοψε την πίτα.

Ο δήμαρχος έδωσε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τις ευχές του σε όλους για μία χρονιά ελπιδοφόρα, με υγεία και δημιουργική διάθεση.

Μέσα σε ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία του απερχόμενου προέδρου και της νέας προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), ο δήμαρχος έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και στο μήνυμα που απηύθυνε στους παρευρισκομένους αναφέρθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση «στη σταθερή στήριξη της λειτουργίας του ΚΑΠΗ στο Μαρούσι, συνεχάρη το προσωπικό του κέντρου για τη φροντίδα και τη στήριξη στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν» ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Μαθαίνω ελληνικά» που, όπως αναφέρεται τυγχάνει μεγάλης συμμετοχής, σημείωσε ότι «και σε επίπεδο ΚΕΔΕ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το πρόγραμμα να συνεχιστεί».

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες τους τον απερχόμενο πρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Κάββαλο και παρουσίασε στα μέλη του ΚΑΠΗ, καλωσορίζοντάς την, τη νέα πρόεδρο του Οργανισμού Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet