Τους νέους εργαζόμενους του Δήμου υποδέχθηκε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Τους νέους εργαζόμενους του Δήμου υποδέχθηκε ο δήμαρχος

Τους νέους εργαζομένους που θα απασχοληθούν για πέντε μήνες σε διάφορες υπηρεσίες και κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, στο δημαρχείο.

«Είστε μέρος της μεγάλης οικογένειας των εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου» σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης κατά την υποδοχή και ενημέρωσή τους για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων. «Μπορεί” πρόσθεσε η “παρουσία σας να έχει σύντομη διάρκεια, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα είναι μία χρήσιμη και εποικοδομητική εμπειρία. Από μέρους της διοίκησης, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι υπάρχει η διάθεση εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, και θα επιδιωχθεί η σχέση αυτή να αποκτήσει συνέχεια, με στόχο την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας».

Την ομάδα των 15 ατόμων απαρτίζουν στην πλειονότητά τους απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που θα στελεχώσουν υπηρεσίες του Δήμου και κοινωνικές δομές του, όπως το πρόγραμμα “Κατ΄ Οίκον Νοσηλεία”. Μία ομάδα επίσης από τους νέους εργαζόμενους θα απασχοληθεί με την ψηφιοποίηση των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, ο οποίος και έδωσε στους παριστάμενους λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet