Το Μαρούσι χαιρετίζει τη λειτουργία Τράπεζας Ειδών στο Χαμόγελο του Παιδιού
Κοινωνία

Το Μαρούσι χαιρετίζει τη λειτουργία Τράπεζας Ειδών στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στην τελετή της επίσημης έναρξης λειτουργίας της Τράπεζας Ειδών (κέντρο αποθήκευσης και συντήρησης τροφίμων), που παραχώρησε ο «Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας» (OKAA) στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την ασφαλή και υγιεινή συντήρηση των ειδών διατροφής για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα πέντε Σπίτια του Οργανισμού στην Αττική, καθώς και στις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς ωφέλεια των ατόμων που υποστηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» χαιρέτησε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του κου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού εξήρε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τη «σημαντική πρωτοβουλία του ΟΚΑΑ συγχαίροντας τη διοίκηση για την απόφαση παραχώρησης της Τράπεζας των Ειδών στο “Χαμόγελο του Παιδιού” που εδώ και μία 20ετία προσφέρει ανιδιοτελώς στην ελληνική κοινωνία».

«Η συνεργασία μας με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιαννόπουλο είναι άψογη και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου και ό,τι χρειασθεί, δεδομένου ότι το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί έναν πυλώνα αλληλεγγύης για τη χώρα μας. Είναι μία πρωτοβουλία ανθρωπιάς, μία κατάθεση ψυχής πρώτα από τον πρόεδρο, αλλά και από όλους τους εθελοντές, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς», ανέφερε η κ. Χαλιώτη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, διευρύνοντας τη συνεργασία τους σε Θεσσαλον’ικη και Πάτρα, με στόχο την κάλυψη συντήρησης των αγαθών διατροφής που αφορούν στο σύνολο των 14 Σπιτιών, καθώς και των 11 Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με προβλήματα Διαβίωσης, που λειτουργεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet