Το… τσίκνισαν στο “Σπύρος Λούης”
Κοινωνία

Το… τσίκνισαν στο “Σπύρος Λούης”

Με ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι και με άφθονους κρεατικούς μεζέδες, όπως επιβάλλει το έθιμο, γιόρτασε το Μαρούσι την Τσικνοπέμπτη, στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Στη γιορτή που διοργάνωσαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες Μαρουσιώτες που έδωσαν το «παρών» στο αποκριάτικο γλέντι του Δήμου, ο κ. Γ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους καλή Αποκριά και τους κάλεσε να γίνουν μία μεγάλη χορευτική παρέα και να μοιραστούν το κέφι και την εύθυμη διάθεση των Αποκρεών.

Περισσότεροι από 350 χορευτές -μέλη των προγραμμάτων χορού ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου- παρουσίασαν περιπαιχτικά χορευτικά σε ένα αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή Αποκριά, παρασύροντας τους παρευρισκομένους σε ένα ατελείωτο χορευτικό γαϊτανάκι.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καρλαύτης.

Το κρασί και τα αναψυκτικά ήταν ευγενική προσφορά του ΚαφεΜαγειρείου «Τα Κανατάδικα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet