Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου από την «Ελληνοαγγλική Αγωγή»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου από την «Ελληνοαγγλική Αγωγή»

Μεγάλη ποσότητα παιδικών φαρμάκων παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των εκπαιδευτηρίων «Ελληνοαγγλική Αγωγή» μαζί με τον διευθυντή του Σχολείου, Χριστόδουλο Κακαδιάρη, παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρου Κόνιαρη.

Τα παιδικά φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου προσέφεραν μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης του σχολείου, που συστηματικά τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν φάρμακα και τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ευχαρίστησε τα παιδιά και τον διευθυντή του σχολείου, κ. Κακαδιάρη, για την ευγενική πρωτοβουλία προσφοράς φαρμάκων στην πρότυπη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου για την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν ανάγκη.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν από τον κ. Κόνιαρη για τις σημαντικές κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών και ξεναγήθηκαν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet