Χιλιάδες καταναλωτές στη 12η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Χιλιάδες καταναλωτές στη 12η δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό διεξήχθη η 12η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στο Μαρούσι.

«Χιλιάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 140 διαφορετικά προϊόντα αρίστης ποιότητας που διέθεσαν 50 και πλέον παραγωγοί από όλη την Ελλάδα» αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου και συμπληρώνει ότι η διάθεση αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι πραγματοποιείται επί τρία συνεχή έτη, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

12η δράση διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντεςΟι συμμετέχοντες παραγωγοί επανέλαβαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στους εκπροσώπους του Δήμου Αμαρουσίου «τα θερμά συγχαρητήρια τους προς τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, οι οποίες έμπρακτα στηρίζουν τους συμπολίτες μας και υπογράμμισαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το επίπεδο οργάνωσης και την υποδειγματική τάξη με την οποία πραγματοποιήθηκε η δράση, αλλά και για τη συνεργασία τους με την ομάδα συντονισμού και  ιδιαίτερα με τον υπεύθυνο κ. Π. Τσιτσιμπάση».

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε ότι «η δράση είναι πλέον θεσμός στο Μαρούσι και αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες της πόλης και πρότυπο για άλλους δήμους της Αττικής. Θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να προωθούμε δράσεις που θα παρέχουν τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη τιμή».

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου στη δράση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ρένα Χαλιώτη.

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστεί, στην ανακοίνωσή του, θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας, καθώς και τους παραγωγούς για την προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι επόμενες  δράσεις αγροτικών προϊόντων για το 2015 θα ανακοινωθούν μετά την περίοδο της εορταστικής περιόδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet