Χριστουγεννιάτικο bazaar για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο bazaar για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο της δράσης «Χριστούγεννα – Ημέρες Αγάπης», ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, σε συνεργασία με τις εθελόντριες του Δήμου, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar, ανάμεσα στα εκθέματα, θα περιλαμβάνονται και καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με την επιμέλεια των παιδαγωγών τους.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet