1ο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης από τους Προσκόπους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

1ο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης από τους Προσκόπους

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων για το έτος 2014 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης κατά τους θερινούς μήνες του 2014.

Το 1ο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης υλοποιήθηκε κατόπιν πολλών αιτήσεων από γονείς/κηδεμόνες παιδιών του Αμαρουσίου προς την Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων.

Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί ακόμη μία δραστηριότητα από τους Προσκόπους.

Στο 1ο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 6 ετών έως 12 ετών όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το προσκοπικό παιχνίδι. Στο Εργαστήριο συμμετείχαν 47 παιδιά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων για συμμετοχές παιδιών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Το ποιο μεγάλο πρόβλημα μας ήταν ότι δεν μπορέσαμε δυστυχώς να δεχθούμε περισσότερα παιδιά».

Το Εργαστήριο έγινε στην έδρα του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου στη διεύθυνση Κυπρίων Αγωνιστών και Παπακωνσταντίνου στο Μαρούσι. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από έμπειρους βαθμοφόρους της Τοπικής Εφορείας Προσκοπων Αμαρουσίου Μελισσίων με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Τοπική Εφορεία Αμαρουσίου Μελισσίων, μέσω του Τοπικού Εφόρου Νίκου Μπόγδανου, ευχαριστεί θερμά την ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε και υλοποίησε το Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης. Η ομάδα αποτελούνταν από τους εξής:

  • κ.  Ιωαννιδου Φωτεινή,
  • κ. Καμαράτου Μαίρη,
  • κ. Μπόττα Αλέκο.

Ευχαριστεί επίσης τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου στο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης.

Η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων προτίθεται να οργανώσει και υλοποιήσει για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2015 το 2ο Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης και όπως αναφέρεται: «Συνεχίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας οι Πρόσκοποι να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με λίγα λόγια αλλά με πολλά έργα για τους συνανθρώπους μας.

Καλό Φθινόπωρο…»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet