Ποιοτικά προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στο Μαρούσι
Κοινωνία

Ποιοτικά προϊόντα προμηθεύτηκαν οι καταναλωτές στο Μαρούσι

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 «η Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων», που διοργάνωσε για 23η σειρά ο Δήμος Αμαρουσίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου: «οι δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων αρίστης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, που εξασφαλίζει η απουσία μεσαζόντων, είναι μία πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, που ξεκίνησε με στόχο να στηρίξει στην πράξη τα νοικοκυριά της πόλης». Στη φθινοπωρινή δράση, την πρώτη της νέας περιόδου, περισσότεροι από 50 παραγωγοί προσέφεραν πλέον των 150 προϊόντων στους καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μεταξύ των προϊόντων την τιμητική τους είχαν τα φρούτα εποχής, αλλά και τα τυροκομικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετείχαν στη δράση έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει των ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους. Καταναλωτές και παραγωγοί εξέφρασαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτών από τον Δήμο Αμαρουσίου, που αποτελούν στήριγμα για πολλές οικογένειες. Επίσης, οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα, ενώ παράλληλα συνεχάρησαν τον κ. Παντελή Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε τις Δράσεις Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων με άρτια οργάνωση για 23η φορά, παρέχοντας στους πολίτες προϊόντα  υψηλής ποιότητας με χαμηλή τιμή. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε μέσα από τις δράσεις δωρεάν προϊόντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνεργάτες μου, οι οποίοι με ιδιαίτερη σπουδή εργάζονται για την τόσο πετυχημένη υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής».

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, τους παραγωγούς για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου με τα προϊόντα τους, αλλά και τους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωση της δράσης.

Στη δράση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλατζάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet