3 νέα λεωφορεία στον στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

3 νέα λεωφορεία στον στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου

Τα τρία νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου παρουσίασε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, κατά τη διάρκεια σχετικής συνάντησης με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Αμαρουσίου.

Τα λεωφορεία αυτά, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλείς μετακινήσεις και ταυτόχρονα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ευελιξία τους στην πόλη, λόγω διαστάσεων (8μ., 25 καθήμενοι, 31 όρθιοι) και οι ευκολίες που παρέχουν στους επιβάτες (διζωνικός κλιματισμός, θύρες φόρτισης usb, ράμπα για ΑμεΑ κ.ά.) θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των μετακινήσεων στο Μαρούσι, επεσήμανε ο κ. Αμπατζόλγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στα νέα λεωφορεία και να εκτελέσουν δοκιμαστικό δρομολόγιο εντός του αστικού ιστού του Αμαρουσίου, ενώ ενημερώθηκαν από τους οδηγούς και τεχνικούς του Δήμου για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οχημάτων και τα συστήματα ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Ο κ. Αμπατζόγλου με αφορμή την παρουσίαση των νέων λεωφορείων δήλωσε:

«Σήμερα παρουσιάσαμε τρία νέα ευέλικτα λεωφορεία, ως μία σημαντική ενέργεια για την αναβάθμιση του στόλου μας. Στοχεύουμε στην προμήθεια τεσσάρων ακόμη το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε κάτοικοι και εργαζόμενοι του Αμαρουσίου -όλων των γειτονιών- να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Το Μαρούσι περνά σε μία νέα εποχή, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση παρούσα ήταν σύσσωμη η δημοτική αρχή και εργαζόμενοι της Δημοτικής Συγκοινωνίας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet