360 κιλά ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

360 κιλά ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Ακόμη μία διανομή ψαριών πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δήμου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, διένειμε 360 κιλά φρέσκα ψάρια στην 11η κατά σειρά διανομή.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στους Ιερούς Ναούς του Αγίου Κοσμά και της Αγίας Φιλοθέης, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, σε μέλη του ΚΑΠΗ και σε εργαζόμενες των δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και με την ευγενική χορηγία του γενικού διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, Βασίλη Κατσιώτη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον κ. Κατσιώτη για την πολλαπλή και συνεχή προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας, που υποδηλώνει την ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα του προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet