Γ. Πατούλης: Ξεκινά σύντομα η ανέγερση νέου κτηρίου για το 6ο Λύκειο
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Ξεκινά σύντομα η ανέγερση νέου κτηρίου για το 6ο Λύκειο

Στην εορταστική εκδήλωση του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου, που περιελάμβανε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών και μαθητριών και τη λειτουργία φιλανθρωπικού μπαζάρ για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Σύλλογο των Καθηγητών.

Την εκδήλωση του σχολείου τίμησε επίσης με την παρουσία του ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έδωσε τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους παρευρισκόμενους και απευθυνόμενος στα παιδιά τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» και να ευοδωθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα όνειρα και οι επιδιώξεις τους. Στους καθηγητές ευχήθηκε «καλή δύναμη» στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο τους, με την υπόσχεση όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι στην προσπάθεια τους η δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τον διευθυντή του Σχολείου Αλέξανδρο Γεωργόπουλο και τον Σύλλογο των Καθηγητών σχετικά με την ανέγερση του νέου σχολικού κτηρίου που θα στεγάσει το 6ο Λύκειο, ενημερώνοντας ότι τα σχέδια του νέου κτηρίου βρίσκονται στον ΟΣΚ. Παράλληλα τους διαβεβαίωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η διοίκηση και οι υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεκινήσει σύντομα η ανέγερση του νέου κτηρίου.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, ανέφερε στους παριστάμενους ότι στις αρχές του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης μαζί τους μία νέα συνάντηση με τις υπηρεσίες της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών είχε μεγάλη επιτυχία και καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet