Τα ζητήματα του Ψαλιδίου συζήτησαν δήμαρχος & Σύλλογος «Ζωοδόχος Πηγή»
Κοινωνία

Τα ζητήματα του Ψαλιδίου συζήτησαν δήμαρχος & Σύλλογος «Ζωοδόχος Πηγή»

Σε ζητήματα που αφορούν στη γειτονιά του Ψαλιδίου αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή», κατά τη διάρκεια συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Κάββαλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου.

Στα αιτήματα που ετέθησαν από την πλευρά του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Θεοχάρη και των παριστάμενων μελών του Δ.Σ. που αφορούσαν σε θέματα καθημερινότητας και έργων υποδομής στην περιοχή, ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι όσα από αυτά είναι υλοποιήσιμα θα πραγματοποιηθούν άμεσα, ενώ όσα χρειάζονται εξειδικευμένες μελέτες θα ενταχθούν στον προγραμματισμό προκειμένου να εξεταστεί η υλοποίησή τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής». Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανανέωσε το ραντεβού με το Δ.Σ. του Συλλόγου στο προσεχές διάστημα όταν θα έχουν δρομολογηθεί τα αιτήματά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet