Στην ετήσια συνεστίαση του Συλλ. Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην ετήσια συνεστίαση του Συλλ. Ανεγέρσεως Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής ο Γ. Πατούλης

Στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Κέντρο Κεραμικής παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με δεκάδες φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε μέλη που έχουν αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο, τα οποία τιμήθηκαν για την καθοριστική συμβολή τους στην κατοχύρωση του χώρου, εκεί όπου σήμερα έχει ανεγερθεί ο Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής, αλλά και για τη συμβολή τους στην τοποθέτηση αρχικά ενός μικρού προκατασκευασμένου ναΐσκου για την ικανοποίηση των θρησκευτικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που «παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία συνέβαλαν στην ανοικοδόμηση και αποπεράτωση του ναού» και εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου- Σταματάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξή του, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν ακούραστα στην αποπεράτωση του Ι.Ν. που είχε μεγάλη ανάγκη η γειτονιά του Ψαλιδίου. Ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Ευγένιος, προϊστάμενος του Ι.Ν. αφού έδωσε τις πατρικές ευχές του, ακολούθως με τον κ. Γ. Πατούλη απένειμαν τις τιμητικές πλακέτες στα τιμώμενα πρόσωπα: Ιάκωβο Γιαμπουρά, Αγγελική Ζιούλη, Ελένη Ιωαννίδου, Φωτεινή Σπυριδάκη, Μηνά Καρύδη, Σταυρούλα Τσουκλείδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι παριστάμενοι απόλαυσαν πλούσιο γεύμα με κρασάκι και διασκέδασαν με καλή ελληνική μουσική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet