Απάντηση της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου στην ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ της πόλης
Πολιτική

Απάντηση της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου στην ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ της πόλης

Με αφορμή την ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, αναφορικά με το πώς αξιολογούν τα μέλη του Συνασπισμού τον πρώτο χρόνο διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόλγου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης Ενωμένο Μαρούσι- ΣΥΡΙΖΑ αγανακτισμένοι και οι ίδιοι από την ανέξοδη αντιπολίτευσή τους προχώρησαν σε μία ακόμη απέλπιδα κίνηση, διαβιβάζοντας τον αντιπολιτευτικό τους φάκελο στα κομματικά τους γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μήπως και καταφέρουν να ακουστούν στην κοινή γνώμη.

Η απάντηση της δημοτικής αρχής βρίσκεται σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια με αναλυτικές τοποθετήσεις, αλλά και στους απολογισμούς έργων που κάθε τόσο ανακοινώνονται, ωστόσο έχει αξία να γίνει υπενθύμιση στα παρακάτω, αποκαθιστώντας για μία ακόμη φορά την αλήθεια:

Αυτή η δημοτική αρχή απάλλαξε τους Μαρουσιώτες από βάρη δεκάδων εκατομμυρίων:

Απαλλάξαμε τους δημότες του Αμαρουσίου οριστικά από χρέος 30 εκατ. ευρώ της ΑΘΜΟΝΟΝ, μεταβιβάζοντας στην κυριότητά του Δήμου, το ακίνητο της ΕΤΕΒΑ (Π.Ε. Αγίου Θωμά), ως κοινόχρηστο χώρο πρασίνου κι αναψυχής και τακτοποιώντας τις κυριότητες των ιδιοκτητών της περιοχής Ήλιδας.

Αναδιαρθρώσαμε τραπεζικό χρέος του Δήμου περίπου 20 εκατ. ευρώ για 25 έτη και με κέρδος τη διαγραφή των 8 εκατ. ευρώ.

Αυτή η δημοτική αρχή προστάτεψε τη Μαρουσιώτικη οικογένεια, υλοποιώντας το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής:

Αντίθετα σε εκείνους που προσπάθησαν να επιβάλλουν τον διχασμό ανάμεσα στις Μαρουσιώτικες οικογένειες και παρά τις τεράστιες γραφειοκρατικές αντιξοότητες λειτουργήσαμε σε πνεύμα ομόνοιας και καταφέραμε να υλοποιήσουμε το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής προσωρινά μέσω των παιδικών σταθμών του Δήμου, χωρίς καμία έκπτωση στην ασφάλεια των παιδιών και καταληκτικά στις αρχές Νοεμβρίου με την εγκατάσταση νέων αιθουσών με τις προδιαγραφές του υπουργείου Παιδείας.

Αυτή η δημοτική αρχή αναβαθμίζει τη δημοτική συγκοινωνία με νέο στόλο και οδηγούς:

Αντίθετα σε εκείνους που επιδιώκουν εν μέσω Covid-19, οι χιλιάδες Μαρουσιώτες που χρησιμοποιούν τη δημοτική συγκοινωνία, να συνωστίζονται σε πεπαλαιωμένα οχήματα, εμείς επιλέξαμε με βάση όλες τις νόμιμες διαδικασίες να ξεκινήσουμε την ανανέωση του στόλου μας, στις συμφερότερες τιμές. Πολύ σύντομα και με την ενίσχυση και του ανθρώπινου δυναμικού, θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το Μαρουσιώτικο κοινό, με περισσότερα δρομολόγια δεδομένου του υφιστάμενου μικρού αριθμού οδηγών.

Όποιος βαφτίζει τον εθελοντισμό, οικογενειοκρατία μάλλον συγχέει έννοιες και ιδέες και κυρίως εκτίθεται λόγω κακής πληροφόρησης:

Για τους Μαρουσιώτες συγγενείς ή/και φίλους στελεχών της δημοτικής αρχής που καθημερινά αγωνίζονται άμισθοι, για το καλό της πόλης και επιλύουν ζητήματα, είναι τουλάχιστον άκομψο και προσβλητικό να μπαίνουν στο κάδρο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Εν κατακλείδι,

Απέναντι σε εκείνους που έφεραν το θεσμό της απλής αναλογικής επιδιώκοντας το χάος, απέναντι σε εκείνους που θέλουν την κοινωνία μας διχασμένη και σε οικονομική ύφεση, αυτή η δημοτική αρχή παράγει έργο και επιλύει προβλήματα δεκαετιών.

Αυτή η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να προτάσσει το συμφέρον του Μαρουσιώτη πολίτη απέναντι στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και θα συνεχίσει να διεκδικεί απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιαδήποτε περιφερειακή αρχή, όλα όσα θα κάνουν το Μαρούσι μία καλύτερη πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet