«Γιατί δεν πάτε για βουλευτής κ. Μαγιάκη;»
Πολιτική

«Γιατί δεν πάτε για βουλευτής κ. Μαγιάκη;»

«Ζεσταίνεται» το προεκλογικό κλίμα στο Μαρούσι και οι ανακοινώσεις των συνδυασμών δίνουν και παίρνουν. Η ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ αναφορικά με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Βλάχου ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, απαντήθηκε από τον δεύτερο, με αρκετές αιχμές κατά της πρώτης και ιδιαίτερα κατά του επκεφαλής της Λευτέρη Μαγιάκη.

Η ανακοίνωση του συνυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ έχει ως εξής:

Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. Μόνο με αυτόν τον στίχο θα μπορέσει κάποιος να σχολιάσει το δελτίο Τύπου του συνδυασμού του κ. Μαγιάκη.

Έχοντας ευθυγραμμιστεί απολύτως με τα επίσημα δελτία Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, ο συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (πρώην ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ), φρόντισε να εκδώσει ένα πανομοιότυπο, ως απάντηση στις ιδρυτικές εξαγγελίες του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Οι απόψεις του κ. Μαγιάκη για τον νέο υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Κώστα Βλάχο, τον οποίο «ακόμα δεν τον είδανε, Γιάννη τον βαφτίσανε» αποτελούν μνημείο οπισθοδρόμησης και απόπειρα μεταφοράς της πιο φτηνής πολιτικάντικης συμπεριφοράς στα δημοτικά πράγματα της χώρας. Ο κ. Μαγιάκης επιχειρεί να αποδώσει προθέσεις στον κ. Βλάχο, εξάγοντας αυθαίρετα συμπεράσματα με βάση τις δικές του «πολιτικές πεποιθήσεις».

Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Δεν θα ασχοληθούμε με τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, με όρους της δεκαετίας του ’80. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ο συνδυασμός του κ. Μαγιάκη, που «δημοκρατικά» εξέλεξε τη μοναδική του υποψηφιότητα, χωρίς να επιτρέψει δεύτερη, καλά θα κάνει να ασχοληθεί με «τα του οίκου του» .

Ο Κώστας Βλάχος, αντιθέτως, έχει αντιληφθεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά και εκεί βρίσκεται η διαφορά. Ακούμε τα μηνύματα της εποχής με μοναδικό γνώμονα τον δημότη. Μακριά από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις που μόνο κακό κάνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αφήνουμε τον κ. Μαγιάκη, να βρίσκεται εγκλωβισμένος στο κομματικό παιχνίδι. Του συστήνουμε μάλιστα να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές και να περιμένει τις βουλευτικές, αφού φαίνεται ότι ζητούμενο για εκείνον είναι μάλλον η βουλευτική έδρα…

Μαρούσι, η πόλη μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet