Για τα θέματα του Αμαρουσίου ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών ο νέος δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Για τα θέματα του Αμαρουσίου ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών ο νέος δήμαρχος

Συνάντηση του νέου δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Νάσος Μπαλέρμπας, και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης.

Μετά τη συνάντηση ο νέος δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Πραγματοποίησα την πρώτη μου συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, με σκοπό την ενημέρωσή του για τα άμεσα θέματα προς επίλυση του Αμαρουσίου, δεδομένου και του κομβικού ρόλου του Δήμου για τη χώρα μας καθώς και τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής Αρχής. Ακόμη συζητήσαμε θέματα της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και τις συγκεκριμένες ενέργειες για στήριξή της, όπως η ευκολότερη πρόσβαση στα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και η άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.

»Είμαι πεπεισμένος πως με τη νέα κυβέρνηση και ειδικότερα με το υπουργείο Εσωτερικών θα έχουμε μία στενή και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου το Μαρούσι να προχωρήσει στη Νέα Εποχή σε κλίμα απόλυτης δημιουργικής συνεργασίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet