Δήλωση Λευτέρη Μαγιάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δήλωση Λευτέρη Μαγιάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε δήλωση για τη σημερινό επέτειο του Πολυτεχνείου προέβη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ, Λευτέρης Μαγιάκης, στην οποία κι αναφέρει τα εξής:

Συμπληρώνονται σήμερα 41 χρόνια από την εισβολή των τανκ της χούντας στο Πολυτεχνείο για να σταματήσουν την κατάληψη και να καθυποτάξουν το δημοκρατικό αίτημα των φοιτητών και του ελληνικού λαού για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης, συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις. Καταδικάζουμε τα εγκλήματα και τα βασανιστήρια ενάντια σε δημοκρατικούς πολίτες και τη νεολαία από τα εγκληματικά στελέχη τού διεφθαρμένου χουντικού καθεστώτος της επταετίας.

Επαγρυπνούμε απέναντι στα φασιστοειδή τού σήμερα, που νοσταλγούν τις μαύρες εκείνες ημέρες.

Ο δημοκρατικός ελληνικός λαός σήμερα αντιπαλεύει την οικονομική υποδούλωση της πατρίδας μας από τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, που του επιβάλλεται με τις μνημονιακές πολιτικές στο όνομα του χρέους.

Καταδικάζει τον αυταρχισμό των πρυτανικών αρχών του ΕΚΠΑ και της ΑΣΟΕΕ που με αστυνομικά μέτρα αποξενώνουν τους φοιτητές και τον λαό από τα Πανεπιστήμια.

Συμμετέχει ειρηνικά μαζικά στις εκδηλώσεις και αγωνίζεται για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet