Δήμος Αμαρουσίου: «Στη γραμμή της Κουμουνδούρου η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου: «Στη γραμμή της Κουμουνδούρου η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Με σκληρές εκφράσεις απαντά η διοίκηση Αμαρουσίου σε ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι περί συγκάλυψης υποθέσεων πλαστών πτυχίων υπαλλήλων του Δήμου (βλέπε δημοσίευμα ΕΝΟΤΗΤΑ: «Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες Πατούλη για τα πλαστά πτυχία»).

Η διοίκηση κατηγορεί την παράταξη ότι έχει πάρει κομματική γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να βλάψει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη ανακοίνωση.

Στη γραμμή της Πλατείας Κουμουνδούρου οι ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου

Τα «κομματόσκυλα» της πλατείας Κουμουνδούρου επέβαλαν για μια ακόμη φορά στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου τη σκληρή κομματική τους γραμμή και προχώρησαν στην έκδοση μιας ακόμη ανακοίνωσης σχετικά με την υπόθεση που αφορά στον έλεγχο νομιμότητας των πτυχίων και πιστοποιητικών των εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου που διενεργήθηκε από τη διοίκηση Πατούλη.

Η νέα αυτή ανακοίνωση έναν στόχο εξυπηρετεί, να ακυρώσει τη δυναμική της υποψηφιότητας του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Γι΄ αυτό επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα και συκοφαντίες περί δήθεν συγκάλυψης της διοίκησης Πατούλη στη χρήση πλαστών δικαιολογητικών από υπαλλήλους του Δήμου.

Είναι ψέματα όσα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι:

  • Αν ήθελε η διοίκηση Πατούλη, να συγκαλύψει υπαλλήλους που χρησιμοποίησαν πλαστά πιστοποιητικά, απλά θα έκανε ότι κάνουν άλλοι Δήμαρχοι, που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα αρνούταν να εφαρμόσει τον Νόμο και θα κάλυπτε τους παράνομους. Όμως, εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά από τη μία υποκριτικά για την εφαρμογή των νόμων κι από την άλλη αρνείται να τους εφαρμόσει.
  • Η διοίκηση Πατούλη δεν λέει ψέματα, όπως λένε τα στελέχη της δημοτικής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου. Η διοίκηση Πατούλη προχώρησε στους ελέγχους νομιμότητας των τίτλων και πιστοποιητικών όλων των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου χωρίς να εξαιρέσει από αυτόν τον έλεγχο τα συγγενικά πρόσωπα στελεχών και δημοτικών συμβούλων της δημοτικής της παράταξης. Στη συνέχεια, διαβίβασε τα αποτελέσματα του ελέγχου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη ή μη ποινικών ευθυνών.
  • Επίσης, είναι καινοφανής τουλάχιστον η άποψη που διατυπώνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου περί οικογενειακής ευθύνης των στελεχών της διοίκησης Πατούλη, σε περιπτώσεις που συγγενικά τους πρόσωπα χρησιμοποίησαν πλαστά δικαιολογητικά και πιστοποιητικά. Αν ισχύει ο κανόνας αυτός για τον Δήμο Αμαρουσίου, θα ισχύει και για το κόμμα τους. Κι αν ισχύει για το κόμμα τους η λογική της οικογενειακής ευθύνης, τότε θα πρέπει να απαιτήσουν άμεσα την απομάκρυνση κορυφαίου κομματικού και κοινοβουλευτικού τους στελέχους, του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο είχε κατά το παρελθόν συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία τράπεζας. Θα το κάνουν ή για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά;

Η διοίκηση Πατούλη δεν ενστερνίζεται τη λογική της οικογενειακής ευθύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου τι άποψη έχει;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet