Ενωμένο Μαρούσι: Το πρώτο ΚΕΠ που έκλεισε εντελώς λόγω κορωνοϊού είναι στην πόλη μας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Το πρώτο ΚΕΠ που έκλεισε εντελώς λόγω κορωνοϊού είναι στην πόλη μας

Για απροστάτευτους από τον κορωνοϊό εργαζόμενους στο ΚΕΠ της οδού Μεσογείων 82 από τη διοίκηση του δημάρχου, Θ. Αμπατζόγλου, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρο΄΄υσι, η οποία ζητεί να μάθει, μεταξύ άλλων, αν είχαν ληφθεί μέτρα στον χώρο εργασίας, καθώς και με ποιο έγγραφο ενημερώθηκε το υπουργείο Εσωτερικών για την εξέλιξη.

«Άλλη μία θλιβερή πρωτιά κατάφερε η διοίκηση του Θ. Αμπατζόγλου στα δυόμιση χρόνια της θητείας της. Το πρώτο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) που έκλεισε εντελώς λόγω κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα είναι αυτό του υποστελεχωμένου παραρτήματος της οδού Μεσογείων 82 στο Ανατολικό Μαρούσι», αναφέρει η δημοτική παράταξη και προσθέτει:

«Αφήνοντας απροστάτευτους τους εργαζόμενους εκεί, χωρίς να έχει ενισχύσει επί της ουσίας τις δομές Δήμου της πόλης, παρά τις δεκάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, (μέχρι και τον γραμματέα της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, βόλεψε).

Χωρίς μία εσωτερική καμπάνια για τον εμβολιασμό, χωρίς να έχει συζητήσει ποτέ το θέμα έστω σε μία έστω θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πορεύεται με την ανεμελιά που έχει επιλέξει ο ίδιος και η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη από την αρχή της πανδημίας.

Ο αρμόδιος και υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την εποπτεία και την ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Σπύρος Σταθούλης ο οποίος τυγχάνει και γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας όσο και ο κ. Αμπατζόγλου θα πρέπει να απολογηθούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους δημότες για το ποια μέτρα είχαν λάβει στο ΚΕΠ και σε ποιες ενέργειες προέβησαν ώστε να προστατεύσουν τους εργαζόμενους, αλλά και τους δημότες από τη διασπορά. Αν είχαν ενημερωθεί για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην υπηρεσία και πώς λειτούργησαν ως δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος. Αν φρόντισαν να ενισχύσουν εγκαίρως με προσωπικό το ΚΕΠ.

Με ποιο έγγραφο ενημέρωσαν το υπουργείο Εσωτερικών για την εξέλιξη και αν συνεργάστηκαν με τον ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Μπορεί η δημοτική αρχή επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να “ζητεί συγνώμη για την ταλαιπωρία και παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2031904,905,906, προκειμένου να κλείσουν ένα ραντεβού”, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει τις ευθύνες της και να συμμετάσχει ενεργά και υπεύθυνα στον αγώνα κατά της πανδημίας για να μη θρηνούμε καθημερινά ανθρώπινες απώλειες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet