Καταγγελία Γ. Καραμέρου για «μπούλινγκ» στους εργαζόμενους του Δήμου από τον Θ. Αμπατζόγλου
Πολιτική

Καταγγελία Γ. Καραμέρου για «μπούλινγκ» στους εργαζόμενους του Δήμου από τον Θ. Αμπατζόγλου

Για «αλαζονεία» κατηγορεί τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου ο συνυποψήφιός του Γιώργος Καραμέρος. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης του δεύτερου, ο κ. Αμπατζόγλου συγκάλεσε κάποια υψηλόβαθμα στελέχη του Δήμου, από τα οποία – σύμφωνα με την καταγγελία – ζήτησε να τον ενημερώνουν από τη Δευτέρα το πρωί για ό,τι αφορά τον Δήμο.

Ειδικότερα, η παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Όπως πληροφορηθήκαμε από εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου ο κ. Αμπατζόγλου, με τις πλάτες της απερχόμενης διοίκησης, της οποίας τα μέλη αποτελούν και τον πυρήνα των εκλεγμένων του συνδυασμού του, προέβη σε μία κίνηση ενδεικτική της αλαζονείας και της έπαρσής του.

Συγκεκριμένα συγκάλεσε σύσκεψη των προϊσταμένων των διευθύνσεων των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και κάποιων τμηματαρχών, και τους ζήτησε με αλαζονικό ύφος από τη Δευτέρα το πρωί να υπακούουν στις εντολές του.

Μετά τις απειλές και τις κουκούλες των υποστηρικτών του, ο κ. Αμπατζόγλου φαίνεται ότι λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο που είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή 2 Ιουνίου. Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να δώσουν απάντηση στην αλαζονεία, την υπεροψία και τις απειλές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet