Κ. Βλάχος: «Με συνέπεια στη νέα δημοτική περίοδο»
Πολιτική

Κ. Βλάχος: «Με συνέπεια στη νέα δημοτική περίοδο»

Μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου για το Μαρούσι, τα οποία έδωσαν στον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ποσοστό 12,63% και 5 έδρες, ο επικεφαλής του συνδυασμού Κωνσταντίνος Βλάχος απευθύνει μήνυμα προς τους πολίτες του Αμαρουσίου, στο οποίο τους ευχαριστεί για την ψήφο τους και  τους διαβεβαιώνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του συνδυασμού του θα ασκήσουν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Επίσης, οφείλω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, στελέχωσαν τον συνδυασμό και έδωσαν μια δύσκολη μάχη.

Προσωπικά, ανέλαβα μόλις πριν λίγους μήνες την ευθύνη της συγκρότησης μιας νέας παράταξης και έδωσα μια άνιση μάχη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω. Έχω μάθει όμως να βάζω τις αρχές και τα πιστεύω μου πάνω από προσωπικούς υπολογισμούς και επιδιώξεις.

Οι συμπολίτες μας έκαναν μια επιλογή, η όποια είναι απόλυτα σεβαστή, αλλά δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκαν σ΄ αυτήν. Έτσι, από τη νέα μας θέση, τόσο εγώ ως επικεφαλής μιας παράταξης της μειοψηφίας, όσο και οι συνεργάτες μου, θα ασκήσουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντα μας στη νέα δημοτική περίοδο.

Η προεργασία, οι μελέτες και οι προτάσεις που παρουσιάσαμε, είναι στη διάθεση της νέας διοίκησης, γιατί ο μόνος λόγος της παρουσίας μας είναι το καλό της πόλης και τίποτα άλλο.

Σύντομα, θα γίνει από πολλούς κατανοητό ότι η εμβέλεια των απόψεων της παράταξής μας είναι πολύ μεγαλύτερη του ποσοστού που κατέγραψε στις εκλογές.

Κωνσταντίνος Χρ. Βλάχος

Επικεφαλής συνδυασμού
«Μαρούσι η πόλη μας»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet