ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Για την εργατική και λαϊκή «Ανάσταση»
Πολιτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Για την εργατική και λαϊκή «Ανάσταση»

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προέβη η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αμαρουσίου, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Φωτόπουλο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Μαρουσιού, με επικεφαλής τον Θανάση Φωτόπουλο, μπροστά στις εκλογές του Μαΐου, επισκεφθήκαμε όλες τις υπηρεσίες του δήμου, στο αμαξοστάσιο, το δημαρχείο, το ΚΕΠ, τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τους παιδικούς σταθμούς, κάναμε συγκεντρώσεις και ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες εργαζόμενους, εμπόρους και συμπολίτες, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας, στο κέντρο, την Κοκκινιά, το Πολύδροσο, τα Ηπειρώτικα, το Ν.Μαρούσι, των Αγ.Αναργύρων, Εργατικών κ.ά.

Σε όλες τις συζητήσεις αναδείχθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν. Από την έλλειψη και υποστελέχωση σε προσωπικό, μέχρι τα σοβαρά προβλήματα στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αναδείξαμε τις αιτίες που γεννούν τα σοβαρά αυτά προβλήματα και τους υπεύθυνους. Τα αντεργατικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, αλλά που στηρίζουν και τα κόμματα της υποταγής και διαχείρισης του καπιταλισμού ΣΥΡΙΖΑ, μνημονιακά και «αντιμνημονιακά», είναι σκληρά και μόνιμα.

Η βάρβαρη επίθεση, κεφαλαίου, κυβέρνησης, Ε.Ε., που κάνει κόλαση τη ζωή των εργαζομένων, δεν είναι νομοτέλεια. Ο λαός, κάνοντας πέρα τους φόβους, τις απειλές, τη μοιρολατρία, να αντιτάξει την ανεξάντλητη, ακαταμάχητη δύναμή του, κλιμακώνοντας τους ταξικούς αγώνες, με τη μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και στον Δήμο Αμαρουσίου. Αυτό θα είναι το καινούριο, το νέο μήνυμα των εκλογών.

Για την εργατική και λαϊκή «Ανάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet