Μ. Διακολιού: «Το πραγματικό ερώτημα μένει αναπάντητο»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μ. Διακολιού: «Το πραγματικό ερώτημα μένει αναπάντητο»

Συνεχίζεται η «κόντρα» μεταξύ της διοίκησης Αμαρουσίου και της δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Μαίρης Διακολιού με ανταπάντηση της συμβούλου στην τελευταία ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου (βλέπε Δήμος Αμαρουσίου: «Τώρα ζητάτε τα ρέστα κ. Διακολιού;»).

Η σύμβουλος της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι κατηγορεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη ότι «αφαιρεί χρήματα που ανήκουν δικαιωματικά στους παιδικούς σταθμούς», όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της.

Παρά τα λόγια του αέρα το πραγματικό ερώτημα μένει αναπάντητο

Ο κ. Πατούλης εσκεμμένα προσωποποιεί μία πολιτική αντιπαράθεση επειδή προτιμά να αναμασά τις κατασκευασμένες αλήθειες του από το να απαντήσει στο πραγματικό ερώτημα:

Γιατί η διοίκηση Πατούλη αφαιρεί χρήματα που ανήκουν δικαιωματικά στους παιδικούς σταθμούς, χρήματα δηλαδή που ανήκουν στα παιδιά μας, ύψους 1.500.000 ευρώ περίπου, για να τα διαθέσει σε «λειτουργικά έξοδα»;

Συμφωνεί με τον (εκ της διοίκησης Τζανίκου) σύμβουλό του κ. Ν. Κάββαλο που δήλωσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν ανάγκες;»

Ο λόγος που συστηματικά πετά την μπάλα στην εξέδρα είναι προφανής: Τον ενοχλούν πολύ οι ερωτήσεις μου και των συναδέλφων του συνδυασμού στον οποίο ανήκω. Κυρίως όμως τον ενοχλεί η τελευταία αποστροφή της απάντησής μου, όπου ευχήθηκα «ο κ. δήμαρχος να καταφέρει να δείξει την ίδια παρρησία και τόλμη απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης που τον στηρίζει», όπως έδειξα εγώ όταν ήρθα σε σύγκρουση με τον τότε πανίσχυρο δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Τζανίκο.

Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταγγέλλει (ομόφωνα πέρασε στην ΕΝΠΕ η εισήγηση Δούρου για ψήφισμα – καταγγελία για τη σύσταση Περιφερειακών Επιτροπών Αναπτυξιακού Σχεδιασμού ΕΣΠΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση) ο «ακομμάτιστος» κ. Πατούλης ‒μία μόλις μέρα μετά‒ σπεύδει να δώσει στην κυβέρνηση τις ευχαριστίες του για τον σχεδιασμό του ΕΣΠΑ.

Μαίρη Διακολιού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet