«Ντροπιάζει την Αυτοδιοίκηση ο συκοφάντης και λασπολόγος αντιπ/ρχης Γ. Καραμέρος»
Περιφέρεια Αττικής

«Ντροπιάζει την Αυτοδιοίκηση ο συκοφάντης και λασπολόγος αντιπ/ρχης Γ. Καραμέρος»

«Ντροπιάζει την Αυτοδιοίκηση, ο συκοφάντης και λασπολόγος αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια του πρώτου για τα ταξίδια του κ. Πατούλη στο εξωτερικό, ως εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης, αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προκαλεί τον αντιπεριφερειάρχει, αντί «να πετά λάσπη» ή να περιφέρεται με τα «καναρινί γιλέκα», ν’ απαντήσει «πειστικά» στην ανακοίνωση του Δήμου για τις ευθύνες του στο θέμα των αντιπλημμυρικών στο Μαρούσι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου:

Η υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος σε βάρος του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, αποδεικνύει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κυρία Δούρου «Φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου όσον αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου.

Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι προφανές ότι έχει επιλέξει τον λάθος δρόμο για να καλύψει την ανεπάρκειά της, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Η κυρία Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάνδρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη.

Όση λάσπη, όμως, κι αν πετάξει στον ανεμιστήρα, δεν θα αποφύγει την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι:

Πρώτον, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, συμμετέχει στη Σαγκάη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής Αυτοδιοίκησης, στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου UCLG, στη Σύνοδο Κορυφής των Τοπικών και Περιφερειακών Ηγετών. Δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, όπως ψευδώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος, αλλά για μια επίσημη και ουσιαστική εξωστρεφή δράση. Σε αυτό το πλαίσιο έγιναν συναντήσεις και συζητήθηκαν οι τρόποι περαιτέρω συνεργασίας της ΚΕΔΕ με αυτοδιοικητικούς φορείς της Κίνας και, κυρίως, η προοπτική αδελφοποίησης ελληνικών πόλεων με πόλεις της Κίνας, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν και οι συνέργειες που μπορούν να δρομολογηθούν από κοινού, σε τομείς όπως ο πολιτισμός και ο τουρισμός, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Ειδικότερα, με αφορμή τη διοργάνωση της παγκόσμιας έκθεσης εισαγωγών πολιτισμού, που θα γίνει στη Σαγκάη τον Νοέμβριο του 2018, εξετάστηκε η δυνατότητα συμμετοχής της Ελλάδος για την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, σε μία μεγάλη και σημαντική αγορά.  

Δεύτερον, το πρόσφατο ταξίδι στην Αυστραλία, αλλά και στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την προώθηση του ελληνικού ιατρικού τουρισμού. Η πρωτοβουλία αυτή δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους, αλλά τους ιδιώτες χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε, βέβαια, από έναν δοτό, κρατικοδίαιτο αντιπεριφερειάρχη ν’ αντιληφθεί την αξία της προώθησης του ιατρικού τουρισμού, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και ότι η ανάπτυξή του μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του ΑΕΠ και στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Δυστυχώς, από τη μια έχουμε στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής μια διοίκηση που δεν θέλει επενδύσεις, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Ελληνικού και από την άλλη έχουμε την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, την ΚΕΔΕ και δημάρχους, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να έλθουν επενδύσεις στη χώρα μας, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε στην Πατρίδα τους νέους μας.

Τέλος, καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Καραμέρο ν’ ασχοληθεί επιτέλους με τις αρμοδιότητές του, για να δικαιολογήσει τον μισθό που παίρνει από τον κρατικό κορβανά κι ας βάλει για λίγο έστω στην άκρη τη φιλοδοξία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι, γιατί στην πόλη αυτή αξίζει κάτι καλύτερο. Να πάψει να περιφέρεται και να φωτογραφίζεται με καναρινί γιλέκα σε ρέματα που καθαρίζουν άλλοι κι όχι ο ίδιος, καθώς και σε διαβάσεις που οι διαγραμμίσεις σβήνουν μετά από 3-4 μέρες. Και ν’ απαντήσει πειστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, στην οποία αναδεικνύεται η ασυνέπειά του όσον αφορά στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.

Ο κ. Καραμέρος θα μάθει ότι όση λάσπη κι αν πετάξει, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet