“Ο πανικός του κ. Κ. Βλάχου δεν έχει όριο”
Πολιτική

“Ο πανικός του κ. Κ. Βλάχου δεν έχει όριο”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Κώστα Βλάχου. Αυτή τη φορά σειρά έχει η δημοτική αρχή που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι αλήθειες που διατυπώθηκαν από τον δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την υποψηφιότητα του κου Κώστα Βλάχου τον ενόχλησαν. Όπως επίσης τον ενοχλεί το γεγονός πως κάθε μέρα που περνά αναδεικνύεται η έλλειψη γνώσης από πλευράς του των βασικών θεμάτων του Δήμου. Ειδικά στα οικονομικά, αποδεικνύεται περίτρανα η αδυναμία του συγκεκριμένου υποψηφίου να αντιληφθεί τα βασικά οικονομικά μεγέθη του Δήμου και πώς αποτυπώνονται αυτά μέσα από «εργαλεία» όπως οι ισολογισμοί, οι απολογισμοί κ.λπ.

Το γεγονός ότι ο κ. Βλάχος, δεν μπορεί να “διαβάσει” ισολογισμούς, δεν σημαίνει ότι αυτοί δεν λένε την αλήθεια. Απλά ο κ. Βλάχος δεν είναι ικανός να τη δει.

Ο κ. Βλάχος, δεν γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης, δεν έχει λύσεις, δεν έχει πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις 10 μέρες από τις εκλογές κι ακόμη δεν έχουμε δει το πρόγραμμα της παράταξής του.

Πλέον όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι ο κ. Βλάχος δεν μπορεί ούτε καν να αρθρώσει έναν ουσιαστικό προγραμματικό λόγο για τα ζητήματα της πόλης, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των συγγενικών του προσώπων που λειτουργούν ως υποβολείς του. Ο κ. Βλάχος πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν αρκεί να είσαι γιος δημάρχου για να γίνεις κι εσύ δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet