Ο Τ. Σπυρόπουλος στη θέση του Δ. Πολυχρονιάδη στο «τιμόνι» των Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου και στο Δημοτικό Συμβούλιο
Τ. Σπυρόπουλος - Εκτός των Τειχών
Πολιτική

Ο Τ. Σπυρόπουλος στη θέση του Δ. Πολυχρονιάδη στο «τιμόνι» των Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου και στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Δημήτρη Σμυρνή, αλλά και τα μέλη του Σώματος, ο επικεφαλής της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Εκτός των Τειχών, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, δηλώνει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος, στο πλαίσιο της εναλλαγής και της δημοκρατικής εκπροσώπησης της Κίνησης.

Τη θέση του κ. Πολυχρονιάδη, ως επικεφαλής πλέον των Εκτός των Τειχών, καταλαμβάνει ο κ. Τάσος Σπυρόπουλος.

Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, αιρετού και ανακλητού εκπροσώπου της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η δημοκρατική και ανατρεπτική μας συλλογικότητα, έπειτα από απόφαση Γενικών Συνελεύσεων, θα εκπροσωπηθεί από τον συναγωνιστή μας Αναστάσιο Σπυρόπουλο για την επόμενη χρονιά 2020 – 2021.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, οι εκλεγμένες θέσεις εκπροσώπησης δεν ήταν ποτέ ατομική υπόθεση όσων τις κατείχαν. Η αρχή της εναλλαγής και της δημοκρατικής εκπροσώπησης των συλλογικών αποφάσεων αποτέλεσε βάση της συγκρότησης και λειτουργίας μας. Για τον λόγο αυτό, η δική μου εναλλαγή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη των ιδεών και αρχών μας.

Από τη μεριά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες εντός του ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, όσο και τους φίλους και τις φίλες Μαρουσιώτες/Μαρουσιώτισες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν, για την τιμή που μου έκαναν να εκπροσωπήσω την ανατρεπτική φωνή του δημοτικού μας σχήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για 3η φορά.

Οι εκπρόσωποι της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου, όπως και όλα τα μέλη και οι φίλοι/-ες της συλλογικότητας, έχουν πολλή δουλειά να κάνουν. Τα κοινωνικά, εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα βρίσκονται υπό διωγμό, η φύση και το περιβάλλον καταστρέφονται, η ζωή στις πόλεις μας γίνεται όλο και δυσκολότερη. Έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε όλες τις μαχόμενες ανατρεπτικές δυνάμεις, δίπλα στις/στους αγωνιζόμενες/αγωνιζόμενους και τις/τους εξεγερμένες/εξεγερμένους.

Σε ό,τι με αφορά θα είμαι πάντα κοντά στην πόλη που γεννήθηκα, κατοικώ και αγάπησα, το Μαρούσι και τις ανάγκες του και θα στηρίζω τη συλλογικότητά μας και τους δημότες-συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν σε κάθε αγώνα και διεκδίκησή τους.

Καλή αρχή στο νέο μας εκπρόσωπο-επικεφαλής, καλή συνέχεια στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet