Π. Κούκουζας: Η δημοτική αρχή προσπαθεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση του Δήμου
Πολιτική

Π. Κούκουζας: Η δημοτική αρχή προσπαθεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση του Δήμου

Κατά απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου που αφορά στην ανάθεση παροχής λογιστικών υπηρεσιών σε τρίτο για δύο χρόνια είναι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Πέτρος Κούκουζας.

Ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος κάνει λόγο για προσπάθεια της σημερινής διοίκησης του Δήμου να «δεσμεύσει» την επόμενη διοίκηση. Συγκεκριμένα, επισημαίνει:

Η δημοτική αρχή Πατούλη με τις αποφάσεις της προσπαθεί να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου

Όλο και πληθαίνουν οι αποφάσεις της σημερινής διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, οι οποίες δεσμεύουν την επόμενη διοίκηση που θα προκύψει από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Το τελευταίο κρούσμα έρχεται από τις Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις τελευταίες συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών, αποφασίστηκε με πλειοψηφία η απ΄ ευθείας ανάθεση παροχής λογιστικών υπηρεσιών σε ιδιώτη, για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών με ημερομηνία λήξης της νέας σύμβασης την 28η Φεβρουαρίου 2021(!).

Οι νέες συμβάσεις θα είναι ύψους 12.000 ευρώ για κάθε σχολική επιτροπή, για τα δύο (2) έτη.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Β/β’αθμιας Εκπαίδευσης, παρά την επιχειρηματολογία, τόσο τη δική μου όσο και της εκπροσώπου της Ένωσης Γονέων, κ. Πάπαρου Λουΐζας,  με το εύλογο αίτημα, η ανάθεση να γίνει για ένα έτος, ώστε να μη δεσμεύει και την επόμενη διοίκηση του Δήμου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. στάθηκε ανένδοτος, προφανώς τελώντας σε «διατεταγμένη υπηρεσία», προκειμένου να δοθεί ακόμα μία δουλειά σε ημέτερο και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτά και άλλα ανάλογα φαινόμενα επιθυμούμε να λάβουν τέλος μετά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και με την εκλογή μιας νέας διοίκησης στον Δήμο Αμαρουσίου, που θα λειτουργεί με διαφάνεια, με αξιοκρατία και χρηστή διαχείριση των οικονομικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet