Π. Κούκουζας: Τροποποίηση σχεδίου για τους ΧΕΥ, χωρίς εισήγηση από τον Κ. Ρώτα
Ποιότητα Ζωής

Π. Κούκουζας: Τροποποίηση σχεδίου για τους ΧΕΥ, χωρίς εισήγηση από τον Κ. Ρώτα

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου με θέμα τη τροποποίηση του σχεδίου για τους ΧΕΥ (Χώροι Εγκατάστασης Υποδομών) και όπως ενημερώνει με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι, Πέτρος Κούκουζας, δεν έχει αποσταλεί η σχετική εισήγηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Ρώτα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούκουζας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα Τρίτη 1/10/2019, στις 14:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με θέματα ημερήσιας διάταξης την τροποποίηση του σχεδίου και των όρων δόμησης για τους ΧΕΥ (Χώροι Εγκατάστασης Υποδομών) χωρίς εισήγηση από τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Ρώτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ρώτας κινείται εν κρυπτώ,

Δυστυχώς το ίδιο έπραξε και κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ για την έγκριση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου του The Mall Athens, με αρνητικά αποτελέσματα για την πόλη μας.

Το ζήτημα των ΧΕΥ, οι αποφάσεις και οι ενέργειες του Δήμου για την αποτροπή της οικοδόμησής τους θα έπρεπε να αποτελούν θέματα δημόσιας διαβούλευσης με όλες τις παρατάξεις και τους ενδιαφερόμενους μαζικούς συλλόγους.

Αντί αυτού, η δημοτική αρχή επιλέγει τον δρόμο του αιφνιδιασμού και της μοναχικής πορείας, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν άλλαξε σε αυτόν τον τομέα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Καλώ δημόσια τον κ. δήμαρχο και τον κ. Ρώτα, να αποσύρουν τα δύο θέματα από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και να συγκαλέσουν τη διαπαραταξιακή επιτροπή, προκειμένου να συζητήσουμε νηφάλια, να σχεδιάσουμε και να συναποφασίσουμε τις βέλτιστες ενέργειες που οφείλουμε να κάνουμε με σκοπό να θωρακίσουμε πολεοδομικά την πόλη μας και να αποκτήσει ο Δήμος τα δύο οικόπεδα ΧΕΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet